EZ A 10 LEGNÉPSZERŰBB ÉTREND

Még akkor is, ha te magad fog, hogy az ábra, mint ez, tudod, legalább egy ember, aki a diéta most. Bár témák, mint a test pozitivitás változik önbecsülés okoz több önbecsülés, vannak helyek a test, csak nem lehet barátkozni. Ezért a táplálkozástudósok folyamatosan tanulmányozzák azokat a fogalmakat, amelyek lehetővé teszik, hogy hatékonyan lefogyjon és egészséges életmódot találjon. Tíz közülük tette a rangsorban a legjobb étrend Németországban, Névleges Az egészségügyi portál meinbauch.net és a társadalmi hálózatok népszerűsége. Az első hely is egybeesik a kedvenc formája táplálkozási szakértők.

 1. ATKINS DIÉTA
  Az étrend az alacsony szénhidrát elvén működik. Atkins szerint a test lefogy azáltal, hogy felhagy a szénhidrátokkal, mint a kenyér és a tészta, fehérjéket és zsírokat fogyaszt, mint a tojás, a hús és a hal. Ebben az esetben tartózkodnia kell a kalóriaszámolástól. Az étrend az anyagcsere dinamikáját használja. Ha nincs szénhidrát a szervezetben, akkor először éget tartalékok, majd zsírok, ami fogyás.
 2. FEHÉRJE DIÉTA
  Mint az Atkins diéta, a protein diéta is elhagyja a szénhidrátokat, és a fehérjékre összpontosít. A sport, koktélok, saláta meg kell erősíteni az izmokat, és formálni a tested rövid idő alatt. Heidi Klum egyike a híres diétás szerelmeseinek.
 3. INTERVALLUM-POST
  Az időszakos böjt váltogatja a böjtölést és a szokásos étrendjét. A koplalásból származó koncepciónak különösen egészségesnek és hatékonynak kell lennie az állandó kilökődési nehézségekkel küzdő emberek számára. Intervallum-post munkák a szabály 5: 2. Öt nap alatt lehet enni, mint általában, a fennmaradó két nap a hét élelmiszer-fogyasztás a nők csökken 500 kalória, férfiak 600. Ezért sok vizet és cukormentes teát iszol.
 4. Bejegyzés
  Amikor böjtöl, szinte minden szilárd élelmiszer tartózkodik. Ehhez a testet levessel, lével vagy vízzel tisztítják, a mérgek ürülnek, a test pedig megtisztul. Bárki, aki túl szigorú használhatja a post, hogy adja fel az édes. Még egy kis hiba is megolvasztja a fontokat.
 5. PALEO DIÉTA
  A Paleo inkább életforma, mint étrend, mert a kőkorszakban élő emberek számára elérhető termékekre összpontosít: zöldségekre, gyümölcsökre és húsra. Másrészt viszont visszautasítja a gabonát, a cukrot, az alkoholt és a feldolgozott ételeket.
 6. KETOGÉN DIÉTA
  A (vitatott) ketogén étrend a zsírt elsősorban hús elfogyasztásával csökkenti és pusztítja el. Kenyér, burgonya és cukor szigorúan tilos. Sok sportoló betartja a szigorú diéta tervet.
 7. FOGYJ LE A SÚLYFIGYELŐK
  Közös fogyás annyira népszerű a diéta a weight Watchers program. A kiegyensúlyozott, egészséges étrend és sok testmozgás az alap. Alapján a pontok mögött a kalóriák, könnyű nyomon követni, hogy tudod kényezteti magát így.
 8. ALACSONY SZÉNHIDRÁTTARTALMÚ
  Miután nincs szénhidrát most jön egy alacsony szénhidrát: a népszerű étrend nem csak kompenzálja a szénhidrátok, hanem csökkenti őket, összpontosít a zöldségek, halak, hús, gyümölcsök (bogyók). Általában véve, az alacsony szénhidrát az, amikor fogyaszt kevesebb, mint 100 gramm szénhidrát naponta. Így a zsírveszteség növekszik, és némi fitnesszel az első eredmények gyorsan láthatóvá válnak.
 9. DETOX
  Lé, Superfoods and Co: Detox néhány élelmiszer trend fogalmak, és még mindig magas az ár, amikor a fogyás és méregtelenítés. Ez azt jelenti, méregtelenítés és mosás minden szennyező anyag a testből. Ez elsősorban víz, cukormentes tea, gyümölcslevek és koktélok elfogyasztásával működik egy-hét napig. Például, néhány detox rajongók meghatározott egy detox nap egyszer egy héten, amikor csak enni folyékony élelmiszer. Fontos, hogy a méregtelenítés előkészítse a testet a kezelésre, majd a méregtelenítés után gondosan térjen vissza a táplálkozáshoz.
 10. TISZTA EVÉS
  Tiszta evés nem csak az egyik legnépszerűbb diéta az év az ügyfelek körében, hanem ajánlott táplálkozási szakértők. Így van: minél színesebb a lemez, annál jobb. Mert a tiszta evés vonzza az egészséges tálakat, sok friss zöldséget és természetes összetevőket. A figyelmes életstílust több önelfogadás, pozitív ragyogás és egy bizonyos test kíséri.